naucz mnie

Inka

Naucz mnie latać!
pozwól wzbić się wysoko w górę
pokaż sens szczęścia...
skoro po nim przychodzi ból
powiedz czym jest miłość
czym marzenie
czym wiara
czym ufność...
daj swoją siłę
abym umiała pokonać samotność
wyśpiewaj "zostań"
i zamknij w swoich ramionach
może pokochaj...

ale czy warto skoro jutro każesz mi odejść...?
Inka
Inka
Wiersz · 19 marca 2007
anonim
  • estel
    nie ma sensu pytanie o sens szczęścia, ja tego nie biorę, to jest na siłę, naprawdę, o sens wielu rzeczy można pytać, ale o to... nie...
    nie przemawiają też do mnie prośby typu 'może pokochaj' - mdłe to i bezpłciowe zupełnie.
    nie broni się, niestety.

    · Zgłoś · 17 lat