mówią że idioci
i herosi tylko
spokojny sen mają
a przecież
tylko oddech o łzę krótszy
tylko muksuł szczęki nieznany, odnalazł się z nicości
i tylko dłonie bezradnie błądząc szukają
czegoś...
co już nigdy nie będzie im dane
I tylko...
sznurówki
związane ciut mocniej niż zwykle
(...)
Zabierzów 2007
i tam jeszcze ogonek w "ą" dorób. :)
i dobrze, że nie sznurowadła. pozdrawiam