Literatura

nie (wiersz)

Kokos

...
n i e ma Cię przy mnie tak blisko jak nigdy
samotność wspólna, nasza, jak nigdy
gdzieś z płuc moich
w o l n o ś ć
ucieka.....
wraca .... . ..
z każdym oddechem piękniej
i końca bliżej
gdzieś gardłem moim
w s z y s t k o uwalnia się
odchodzi... .. .
...powraca...
T y . . .

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 29 marca 2007, 21:07
tych kropek to więcej się nie dało? spacji więcej też nie?
i literówek?
Kokos
Kokos 29 marca 2007, 21:19
pewnie że się dało :) powinienem dorobić? :D
przysłano: 24 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca