nie

Kokos

n i e ma Cię przy mnie tak blisko jak nigdy
samotność wspólna, nasza, jak nigdy
gdzieś z płuc moich
w o l n o ś ć
ucieka.....
wraca .... . ..
z każdym oddechem piękniej
i końca bliżej
gdzieś gardłem moim
w s z y s t k o uwalnia się
odchodzi... .. .
...powraca...
T y . . .
Oceń ten tekst
Kokos
Kokos
Wiersz · 24 marca 2007
anonim
  • Kokos
    pewnie że się dało :) powinienem dorobić? :D

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • estel
    tych kropek to więcej się nie dało? spacji więcej też nie?
    i literówek?

    · Zgłoś · 17 lat temu