jałowe myśli owocują
słodkawymi słowami
wyplutymi z niesmakiem
dagna
Wiersz
·
26 marca 2007
-
ewmyślę że to zgrabna miniaturka, jest głębia w tych trzech wersach , i chyba o to chodzi aby tekst zastanowił bez względu na ilość słów . Mnie zatrzymało .