Młody Ojciec

Rakowiak

Miłości doznała
Przyjemnośc pokochała
Dając życie nowe
Zawracała tym głowę.
Chłopak zapomniał
Byc morze zapomniec chciał
Lacz za 9 miesięcy dziecko bedzie miał,
Niewiniątko udając,
Za kolegę się podając,
Do ojcostwa sie nie poczuł
Gdy do Anny kroczył
stchórzył
List z pieniędzmi pozostawił,
W jej życiu nigdy sie nie pojawił
Rakowiak
Rakowiak
Wiersz · 31 marca 2007
anonim