Literatura

Brzmienie (wiersz)

Keysi

to wiersz który napisałam po rozstaniu z chłopakiem...
W mej głowie słyszę melodię...
Jest ona piękną, romantyczną balladą wygrywaną na gitarze u mego boku . . .
Tak było kiedyś . . .
Wracam do tych chwil każdej nieprzespanej nocy.
Ale to już nigdy się nie powtórzy . . .
Bo mnie nie kochasz, bo mnie zraniłeś i porzuciłeś . . .

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 6 kwietnia 2007, 06:32
tęsknota za straconymi chwilami , każdy przez to przechodzi , ale pisać o tym łatwo nie jest , bo wszystko na ten temat juz własciwie było . Są to tak osobiste odczucia , że aby ująć czytelnika tematem , trzeba wiele pracy nad tekstem .
W kolejnych swoich pisaniach zrezygnuj z wielokropków
przysłano: 5 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

Oczekiwanie
Keysi
Rozterka
Keysi
Śmierć
Keysi

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca