Śmierć

Keysi

Śmierć . . .
Ona towarzyszy nam przez całe życie.
Skrada się za nami, a gdy nadejdzie właściwy czas,
Okrywa nas swym płaszczem i zabiera w otchłań zapomnienia . . .
Lecz jeśli ktoś wyrwie się z jej objęć - ona nie spocznie.
Będzie czyhać, aż w końcu nas dopadnie,
Ponieważ przeznaczenia nie można oszukać . . .
Keysi
Keysi
Wiersz · 5 kwietnia 2007
anonim
  • estel
    śmierć i otchłań zapomnienia. ileż można? nic nowego nie wnosi ten wiersz.

    · Zgłoś · 17 lat