Literatura

Miał Być Ślub (wiersz)

zelka1991

Mam nadzieje ze akordy dobre sa :D mi tam pasowaly ^^ sliczna pioseneczka Brodki :)) ...............................piosenka
D D7 G
Żoną miałam być, miał być ślub
g
I wesele też,
D H e A
Już zaprosiłam gości, kapela z rodzinnych stron
A7 fis
Miała tam grać polkę na dwa
h E A A7
Matki pobłogosławiły dawno nam
D D7 G
Był umówiony ksiądz, bukiet mi
g
Przywieźli z białych róż
D H e A
Welon już na głowie, kościół pęka w szwach
A7 fis
Babcia we łzach cichutko łka
h E A A7
Organista daje znak, a Jego brak


D Fis h
Sukienka samotnie w szafie lśni
E A
Nie założy jej już nikt
fis h E
Nie dowie się czemu tak stało się
A A7
Zamiast „tak” On powiedział ”nie”
D Fis h
Zamówiłam pogodę na ten dzień,
E A
A i tak znów padał deszcz
fis h E
Nikt nie widział mych łez, gdy mówiłeś, że
A A7 D D7
Nie pokochasz nigdy mnie na dobre i złe

G A D Fis H7
Kto z miłości nie umarł nie potrafi żyć
G A D D7
Moje serce kiedyś złamane mocniej kocha dziś

G A D Fis H7
Kto z miłości jeszcze nie umarł nie potrafi żyć
G A D
Moje serce kiedyś złamane mocniej kocha dziś

wyśmienity 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ryjek
ryjek 8 kwietnia 2007, 14:12
popraw akordy i bedzie dobrze
przysłano: 5 kwietnia 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca