Gdy oczy Twoje
Ujrzą koniec
Nie będą szczęśliwe
Łzy gwałtem
Przecisną się
Bezwstydnie
A gdy
Przyjdzie w końcu
Czas nieubłagany
Uśmiechem wspomnień
Podniesiesz łzę ostatnią
Która
Radością smutnieje
Przy cichych pożegnaniach
Dalej lekko i płynnie nakreślona zapowiedź kresu . W tej prostocie jest metoda, podoba mi się smutnienie radością
Ja tylko piszę coś w rodzaju wierszy.
Pozdrawiam.