Mój świat

Ola

Mój świat zamknięty w szklance wody
Mój świat odliczony kroplą porannej rosy

Mój świat...
Mój azyl...

Mój świat to nie cegła czy krzesło
Mój świat to nie łóżko czy drzewo
Mój świat to nie cztery ściany
Mój świat to nie stół czy fiat mały

Mój świat to kartka, długopis i cisza
Mój świat to chwilowa myśl zapisana w słowach
Mój świat to cisza krzycząca
Mój świat to ja...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Ola
Ola
Wiersz · 8 kwietnia 2007
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    wywrota
    niesamowity wiersz,nie zważaj na ....
    wielcy poeci też tak zaczynali i w ich wierszach jest wiele powtórzeń .

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • estel
    męczą te powtórzenia, te rymy też nie są najszczęśliwsze.
    Twój świat na pewno jest ciekawy, to pokaż go też ciekawiej, bo w taki sposób nuży.
    pozdrawiam

    · Zgłoś · 17 lat temu