Chcę przeżyć wszystko raz jeszcze,
Aby cieszyć się chwilami,
Które napawały nas radością.
Chcę czuć to co czułam,
Będąc w Twych opiekuńczych ramionach.
Chcę myśleć o chwilach,
Które wciąż czekają na spełnienie...
Lecz to wszystko staje pod znakiem zapytania,
Gdy muszę wybrać-
Dać Ci drugą szansę czy zapomnieć o Tobie.
pozdrawiam