Jego oczy
gwiazdy odbite w jeziora błękicie
Jego usta
skrzydla motyla
-delikatne-
kierujące do burzy namiętności
Jego uśmiech
kwiat miłości ofiarowany z serca
Jedo dłonie
dotyk piękny
zmysłowy poruszający
Jego zapach
powietrze którym chce oddychac
Ramiona
bezimienne schronienie
szczęścia
Jedno słowo
-kocham-
zostanę Jego na wieki
Niestety wiersz Twój emanuje niewyszukanymi metaforami , co sprawia że nic nowego w nim nie czytam . Bardzo zraził mnie "piękny dotyk" - jakoś mi piękno dotyku sztucznie tu wypadło . Myślę jednak że ładnie potrafisz wyrażać uczucie , pomyśl tylko nad wykonaniem