Literatura

Nie dla Ciebie (wiersz)

Alvin

Patrzę. Jesteś szczęśliwa.
Rozumiem. Dlaczego?!
Bo nie pozwoliłem szczęściu
Uciec w Ciebie!
Beze mnie...
Nie!
Wybacz serce!
Z miłości.
Świadomie zerwałem łańcuch,
By nie patrzeć na smutek
Braku szczęścia w Tobie,
Oddałem swoje,
Umarłem!
Byś żyć mogła!
Moim szczęściem.
Może nic nie znaczę
Dla ciebie.
Lecz dla twego serca,
Więcej niż myślisz...

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 18 kwietnia 2007, 11:32
banalnie i jakoś tak kiślowo , nie podoba mi się i tym razem . weż się w garść , co ?
Alvin
Alvin 7 maja 2007, 19:04
Jak kiślowo?! Co za bzdury.... mi się podoba i według mnie jest w porządku...eh :/
przysłano: 11 kwietnia 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca