Stworzenie

czesiek

I stworzył go Bóg
Na swój obraz i podobieństwo.
Dał mu rozum i wolną wolę,
Moc i władzę,
By panował nad światem.
Prosił jedynie o posłuszeństwo.
Po kilku dniach wiedział,
Że to nie było dobre.
Oceń ten tekst
czesiek
czesiek
Wiersz · 11 kwietnia 2007
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonimowy Użytkownik
    jesli tylko tak potrafisz sie wyslowic, to nie oceniaj

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • iga
    a jednak w całej rozciągłości wolnej ludzkiej woli świat się kręci na tych samych prawach...

    · Zgłoś · 17 lat temu
Usunięto 1 komentarz