ciężko się tutaj odnaleźć
spoglądam jedynie
w miejsce gdzie ostatnio siedziałaś
z dłońmi zanurzonymi w bieli
pieszcząc zmarznięte moje ciało
powracał sen
po którym można się spodziewać
że jestem już niewolnikiem
skulonym gotowym na wejście
w nowe życie o nieoczekiwanym blasku
(widzę go podświadomie)
Pozdrawiam.