Literatura

nie zatrzymuj się na powierzchni (wiersz)

iga

Opamiętaj się lewaku
Swoją strzykawką
Zaaplikuj sobie choć ptasią dawkę rozumku
Wypluj już te utopie
Nie masz już piętnastu lat rozgrzeszonych ze złudzeń
Już czas odpowiedzialności
Żeby Polska była Polską
Żeby dzieci naszych nie gwałcili simonomolopodobni
"Antyfaszyści" roku
Żebyśmy w ogóle dzieci mieli
I nie nazywali ich Angelikami
Proszę

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 20 kwietnia 2007, 06:28
nie ,nie podoba mi się ten manifest Igo, jak strzały z armaty powylatywały wersy , tak prosto ze nie ma czego poszukać między nimi
iga
iga 20 kwietnia 2007, 18:19
bo musi trafic do lewaka kochana a ci kretyni miedzy wierszami czytaja tylko to co im wybiorcza tendencja pozwoli...
przysłano: 12 kwietnia 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca