o lekkim zabarwieniu erotycznym

hakaan

widok nagich piersi
napawa optymizmem
między niebem a ziemią
skąpane w słońcu
krzyczą w powietrze
najpiękniejszym wierszem wszechświata
w pełni wypełniając puste ciało


tylko bez perwersji, spokojnie
znowu muszę cię rozbierać od nowa
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 4 głosy
hakaan
hakaan
Wiersz · 13 kwietnia 2007
anonim
  • nitjer
    Przyjemny obrazek. Napawa optymizmem :)

    Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • ew
    dobry dwuwers w końcówce . Reszta taka sobie , ale się nie czepiam :)

    · Zgłoś · 17 lat temu