Miały już bieszczady swoje tango tango
mialu takze taniec zwany samba samba
mialy tagze polke prosto z pola pola lecz nie mialy swego rock-dlora
Bieszczady roken drol
polonina lygi bygi
gdy jestes bracie sam dzien sie staje taki dugi
gdy jestes z nami wraz bardzo szybko mija czas
i jeszcze raz (x3)