Dla ciebie na skrzydłach miłości ,
jak ptak leciał będę .
Wzbije się jak samolot w przestworza ,
przepłynę wszystkie oceany i morza .
Przejdę wszystkie szczyty gór ,
prze skocze nawet najwyższy mur,
aby unieść ciebie na skrzydłach miłości,
wprost do chmur.
Policzę wszystkie gwiazdy na niebie
tylko dla ciebie .
Napisany 2007.04.16
Bartłomiej Bianketti
Wiersz
·
18 kwietnia 2007
-
Inkahey :) to chyba bardziej na piosenkę :)