Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Bartłomiej Bianketti
Jestem
Jestem
Bartłomiej Bianketti
Jestem typem nie pokornym ,
jestem wiatrem nie spokojnym .
jestem wiosną latem ,
zimą i jesienią .
Melancholia mnie otacza .
a każdy z was błędy mi wybacza .
Napisany 2007.04.10
Lubię
Bartłomiej Bianketti
Wiersz · 18 kwietnia 2007
×
Zgłoś obraźliwe treści