Po co?

Bartłomiej Bianketti

Po co tutaj być?
Po co na tym świecie żyć?
Poco marzyć jeżeli marzenie
nie spełniają się .

Kolejny smutny mija dzień ,
a ja widzę tylko swój cień .
Nawet odbicia w lustrze nie mam ,
Już nie długo swoje życie oddam .
a byś uwierzyła w to co mam na serca dnie.
A gdy już mnie na wieczność stracisz ,
to zatęsknisz i pokochasz mnie .
Napisany 2007.04.16
Bartłomiej Bianketti
Bartłomiej Bianketti
Wiersz · 18 kwietnia 2007
anonim