Chwila

Mazury189

Kolejna godzina z życia uciekła ,
przypominam sobie że w moim życiu ,
była wspomnień chwila.
Już przebyta przez zemnie,
kolejnej życiowej drogi mila .

Nie potrafię zapomnieć o tobie aniele
powiedz jak zapomnieć mam chwile.
Spędzone z tobą a było ich wiele mój aniele.
Napisany 2006.06.16
Mazury189
Mazury189
Wiersz · 19 kwietnia 2007
anonim