Droga

wrona

Boże czego szukam?
proszę daj odpowiedź
Kiedy milczę słyszę
pukasz
A ja nie chce
nie otworze
Tylko głośniej wołam
Proszę daj odpowiedź!
Wysłuchuje tego czego tak się boje
A Ty ciągle czekasz
pukasz
Boże czego szukam?
Ależ chłopcze
To ja ciebie szukam

A ja
boje się
Czy otworze?
wrona
wrona
Wiersz · 19 kwietnia 2007
anonim