czekaj na mnie w każdej chwili
pragnij mnie i tylko mnie
Ciągle w ucho szeptaj Kocham
Wiecznie przy mnie tylko bądź
Nie patrz na nic lecz tańcz ze mną
Zatańcz ze mną w świetle gwiazd
Urwij zmysły wyproś myśli
tylko w moje oczy patrz
stąpaj bo granicach ziemi
tak jak by nie istniał świat
i mnie całuj tak doniośle
aby w usta śmiał się świat.
Zatańcz ze mną wieczny taniec
Zgaś te lampy oprócz gwiazd
zostaw tylko tamta jedna
która na nas świecić ma....