kiedy myślę o tobie

Trynity34

jestem wodospadem
kwitnącą łąką
drzewem
w którego konarach
śpiewają skowronki
wiatrem znaczeń
zaplątanym we włosy
deszczem
łzą w deszczu
strumieniem szemrzącym
miłosne historie
bzem pachnącym
białą lilią
jestem
otwartą księgą
w której ty
zapisujesz nowe strofy.
Trynity34
Trynity34
Wiersz · 21 kwietnia 2007
anonim
  • ew
    ładnie z tym wiatrem znaczeń :)

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    gggg
    zal i nyndza... dajcie spokoj kijowy text... ogolnie mi sie nie podoba;)

    · Zgłoś · 17 lat