Literatura

tylko noc (wiersz)

Inka

taka tam sobie moja pisanina :)
ta jedna noc
we wszystkich moich wspomnieniach
zatapiam w niej
swe niespełnione marzenia

ta jedna noc
tak dumna piękna i ciemna
choć nie ma Ciebie tu
ona tak trwa nieśmiertelna

tylko jedna
zawsze piękna
taka cicha
nieśmiertelna

mój cały świat
i wszystko co miałam w sobie
najlepszy czas
zabrałeś Ty stąd odchodząc

została noc
otula mnie kiedy zimno
mój mały ból znika
gdy robi się ciemno

zawsze piękna
zawsze moja
tylko ona

dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 24 kwietnia 2007, 12:01
Inko .. pomimo całej mojej symapatii , tym razem nie mogę . O niczym wyszło , o niczym :( czasem potrafisz zaskoczyć , czasem jest duzo lepiej
przysłano: 23 kwietnia 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca