tylko noc

Inka

ta jedna noc
we wszystkich moich wspomnieniach
zatapiam w niej
swe niespełnione marzenia

ta jedna noc
tak dumna piękna i ciemna
choć nie ma Ciebie tu
ona tak trwa nieśmiertelna

tylko jedna
zawsze piękna
taka cicha
nieśmiertelna

mój cały świat
i wszystko co miałam w sobie
najlepszy czas
zabrałeś Ty stąd odchodząc

została noc
otula mnie kiedy zimno
mój mały ból znika
gdy robi się ciemno

zawsze piękna
zawsze moja
tylko ona
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Inka
Inka
Wiersz · 23 kwietnia 2007
anonim
  • ew
    Inko .. pomimo całej mojej symapatii , tym razem nie mogę . O niczym wyszło , o niczym :( czasem potrafisz zaskoczyć , czasem jest duzo lepiej

    · Zgłoś · 17 lat temu