ABRAKADABRA

Telesfor Sraczkowski

ABRAKADABRA
(MINICYKL WIERSZY)


Wątpliwości

Tylko tyle?
Wystarczy?


Pewność

Tylko tyle!
Wystarczy!

Zauroczenie

Wystarczy tylko tyle...


Zgoda

Tylko tyle wystarczy.


(23 października 2006)
Telesfor Sraczkowski
Telesfor Sraczkowski
Wiersz · 23 kwietnia 2007
anonim
  • ew
    jestem na nie . mimo dobrego pomysłu. Znowu krzyczysz narzucając swoją własną interpretacje no i wyszło takie jakie wyszło - nie podoba mi się

    · Zgłoś · 17 lat
  • Jakub Czorny
    Te same słowa a mogą mieć tyle brzmień.

    · Zgłoś · 9 lat