Mysli z Grecji

mati

chodzac po uliczkach mysli
wolnosci,
zachodzace wraz ze sloncem
pragnienia o
lepszym dniu
, GASNA!
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 3 głosy
mati
mati
Wiersz · 26 kwietnia 2007
anonim