wiesz, nie zawsze mam czas powiedzieć tobie
masz mleko pod nosem, mimo że codziennie
starasz się być mężczyzną. popatrz
za oknem dziesięć centymetrów zeszłorocznego
śniegu, tego co nam się zdarzył. i wcale nie jest
tak, że zawsze mam rację. może tylko czasami udaję
nieomylną, szczególnie nocą lubię opowiadać
dźwiękami. z małym poczuciem winy, że mogłam
dłużej
całość bardzo mnie ujęła , delikatnie nakreśliłaś przekaz o dorosłości i fajnie to wyszło
Podoba mi się klimat, taki jesienny i faktycznie herbaciany. Absolutnie nie z maja, raczej z końca pździernika.
Chyba trochę mnie zawiodła puenta.
Ale...
Ale nie będę rozbierać na części pierwsze. Za sam nastrójj klikam w "niczego sobie"
pozdrawiam:)
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)