Na to nie ma recepty
Na śmierć białej mewy
Umiera się tylko na życie
Wtedy polisa ubezpieczeniowa
nabiera wartości
A miłość?
Nieuleczalna choroba nieśmiertelna
gravity-of-love
Wiersz
·
28 kwietnia 2007
-
ewtym razem jestem na nie . liczyłam na kolejną zabawę słowem , przetkaną miękkim wersem , a znajduję tu tylko to co już wiem :(