***

gravity-of-love

To jest jak milczenie tysiąca owiec
zjadających wilka
przez wieki.
Czas się rozciąga pomiędzy
jutrzejszym jutrem wczorajszym.
Pustka wypełniła się po brzegi kartki.
Zrogowaceniem stron długopis zamilkł.
Smutno jest kartce w kratkę.
To już jutro jest jutro...
- niedzisiejsze.
gravity-of-love
gravity-of-love
Wiersz · 28 kwietnia 2007
anonim
  • ew
    wiele ciekawych momentów , które zatrzymują , fajna zabawa jutrem wczorajszym , no i ten wers o smutku kartki w kratkę nadaje miękkość i nic inaczej :)

    · Zgłoś · 17 lat
  • gravity-of-love
    dziekuję za komentarz...
    na początku ciężko jest się przełamać, żeby pokazać innym swoje myśli...
    cieszę się, że Ciebie zatrzymały choć na chwilę

    · Zgłoś · 17 lat