Literatura

* * * (wiersz)

gravity-of-love

To jest moja twierdza
z piór rozwianych na piasku
jak łagodny wiatr
po rozkosznej burzy
fala rozbita na plaży
Rześka bryza jak łza
spływa po twarzy.
Tym razem nie ma imienia
Tak po prostu
spływa.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 12 maja 2007, 09:19
masz dar pisania prostymi słowami , bez udziwnień a jednak ciekawie to wychodzi , u Ciebie w prostocie jest metoda i tak trzymaj :)
przysłano: 28 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

deszczowo
gravity-of-love
przejaśnienia
gravity-of-love
kolekcjoner
gravity-of-love
bez - senność
gravity-of-love
what else is there?
gravity-of-love
cisza ciało czas
gravity-of-love
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca