PAT

pokrzywkaa

z C4 na D6
z D6 - E7
czarnym na białe
z białego na czarne
opracowaną strategią
wyeliminować pionki przeciwnika
bez kolorytu, w skrajności
zerojedynkowa moralność
wydawane szeptem autokomendy

odkąd pamiętam
dobrze - cukierek
źle - nie ma cukierka
Oceń ten tekst
pokrzywkaa
pokrzywkaa
Wiersz · 29 kwietnia 2007
anonim
  • ew
    na planszy szachowej wiele się dziej , jak w życiu - i tu plus za pomysł . nad wykonaniem jednak pomyśl

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonimowy Użytkownik
    takie... dziwne jakieś...

    · Zgłoś · 17 lat temu