Literatura

samobójca (wiersz)

donner

samobujca do dziewczyny
nie płacz za mną - nigdy
zobacz , byłem ciągle zły
spójz , ja ostrzyłem kły
nie płacz za mną - nigdy

gdy juz zapłaczesz obetrzyj łzy - na zawsze
zrozum , ja raniłem
pomysl , przeciez egoistą byłem
gdy juz zapłaczesz obetrzyj łzy - na zawsze

uśmiechnij sie , bądz szcześliwa - juz ciągle
przypomnij sobie piekne dni
przewin dobro spedzonych razem chwil
uśmiechnij sie , bądz szcześliwa - juz ciągle

dobry+ 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
donner 29 kwietnia 2007, 19:29
taki on sobie wg., mnie
estel
estel 6 maja 2007, 21:06
no. według mnie podobnie. i jeszcze dobiłeś literówkami.
przysłano: 29 kwietnia 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca