samobójca

donner

nie płacz za mną - nigdy
zobacz , byłem ciągle zły
spójz , ja ostrzyłem kły
nie płacz za mną - nigdy

gdy juz zapłaczesz obetrzyj łzy - na zawsze
zrozum , ja raniłem
pomysl , przeciez egoistą byłem
gdy juz zapłaczesz obetrzyj łzy - na zawsze

uśmiechnij sie , bądz szcześliwa - juz ciągle
przypomnij sobie piekne dni
przewin dobro spedzonych razem chwil
uśmiechnij sie , bądz szcześliwa - juz ciągle
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 5 głosów
donner
donner
Wiersz · 29 kwietnia 2007
anonim
  • estel
    no. według mnie podobnie. i jeszcze dobiłeś literówkami.

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • donner
    taki on sobie wg., mnie

    · Zgłoś · 17 lat temu