Oczekiwanie

Keysi

Mija godzina za godziną-Ty się nie pojawiasz.
A moje serce czeka...
Ile jeszcze wytrzyma?
Dzień, dwa, a może wieczność?
Lecz jeśli się pojawisz uleci ono na skrzydłach miłości-
WBREW WSZYSTKIEMU...
Keysi
Keysi
Wiersz · 30 kwietnia 2007
anonim
  • estel
    skrzydła miłości, wbrew wszystkiemu. gdzie w tym poezja?

    · Zgłoś · 17 lat
  • Keysi
    nieźli jesteście :D:D ten wiersz akurat u mnie w school wygrał konkurs poetycki :D:D czyli ktoś tu się nie zna :D:D

    · Zgłoś · 17 lat