Literatura

Fantazja (wiersz)

Ola

A co by było gdyby istniały krasnoludki?
Byłam w tym miejscu
Gdzie diabeł mówi: "Dobranoc"
Byłam na końcu świata i krok dalej
W 80 dni wybrałam się w podróż
Do o koła świata
Z Kopciuszkiem na balu tańczyłam
Królewna Śnieżka jabłkiem mnie poczęstowała
Krasnoludki chatkę pokazały
Z Elfami w chowanego się bawiłam
Calineczka księcia pokazała
Na ziarnku grochu nawet spałam
Ali baba Saharę pomógł zwiedzić
A Mały książę grać w łapki nauczył
Z Mają i Guciem miód piłam
Tak fantazje zwiedziłam

fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 8 maja 2007, 06:29
Na Wyspach Bergamutach podobno jest kot w butach...bardzo dziecinnie to wyszło Olu :(
przysłano: 30 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca