chęć

zielony.żabol

Mówisz.
Nie krzyczysz,
nie masz siły

Patrzysz.
Nie widzisz,
nie masz powodu

Uderzasz
Nie dotykasz,
nie ogrzewasz

Uciekasz.
Nie odchodzisz,
nie rozumiesz

Drzwi pozostają otwarte,
łóżko zaścielone
Oceń ten tekst
zielony.żabol
zielony.żabol
Wiersz · 30 kwietnia 2007
anonim