ciemność oswaja ciemność
wdzierając się do jasności umysłów
czujność ociera się o czujność
zaskoczenie zeskakuje
na najwyższe piętro nieporuszenia
kolejne ewolucje rozhasanych podobieństw
próbujących przy tym zachować odrębność
nieubłaganie stają się
jednakowo rytmiczne
Pozdrawiam ciepło i wiosennie :)
pozdrawiam
Pozdrawiam również :)