Literatura

Rozstanie (wiersz)

Anna

Zniknela magia chwili...

Milosc ludzie zmyslili...

Pedze po mojej drodze...

Od mysli o Tobie odchodze...

Zostawiam w spokoju amory...

Wracam na mego zycia tory...

Stalam na krawedzi pozadania...

Wstecz nie bede spogladala...

Straconych snow czasem zalowala...

Figlarne ostatnie spojrzenie...

Czuje niedosyt i zmeczenie...

Gdy nadejdzie blady swit...

Znikne ze sceny uczuc w mig...

Zerwalam duszaca mnie smycz...

Postawilam nam juz znicz...

Plomyczek przygasa powoli...

Powracam do wolnej woli...

Umysl na swiat sie otwiera...

Szukam nowego bohatera...

dobry 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 maja 2007 (historia)

Inne teksty autora

Magia
Anna
Magia
Anna

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca