Tu leży nasza miłość, którą zabiłam
Ze strachu przed życiem,
Przed ludźmi którzy ją deptali.
I nikt się nigdy nie dowie, że to właśnie TY
Byłeś jedyną moją prawdziwą miłością
I tym z którym chciałam spędzić moje życie.
vikki
Wiersz
·
3 maja 2007
-
ewnie przekonałaś mnie tym tekstem , vikki :(