Nie sam

vikki

Nie jesteś sam masz mnie,
Zawsze przy tobie znajdę się
Gdy będziesz potrzebował mojej dłoni,
która przed złem tego świata Cię osłoni -
będzie przy Tobie,
Gdy zechcesz usłyszeć mój głos,
szepczący do Ciebie w tajemnicy przed ludźmi,
słowa im nie znane -
zawsze Cię odnajdzie
Nie ważne czy będziesz daleko czy blisko
ja i tak zawsze będę chować
Ciebie w moim sercu
Oceń ten tekst
vikki
vikki
Wiersz · 3 maja 2007
anonim
  • estel
    u góry róże na dole fiołki.
    dosyć to infantylne.

    · Zgłoś · 17 lat temu