Przyszłość

vikki

Przyszłość – czysta jeszcze karta,
Wielka niewiadoma,
Czas, w którym zostanę obdarta z Ciebie,
Który jesteś mi tak bliski,
Lecz zarazem oddalony o całą wieczność.
vikki
vikki
Wiersz · 3 maja 2007
anonim
  • ew
    kolejna powtórka , nic nad czym można się zastanowić , pomyśleć , zatopić się

    · Zgłoś · 17 lat