Ona

dhomski

Tak to przez ten uśmiech...
spojrzałem na Ciebie...
serce me zadrżało...
bałem się...
lecz gdy spojrzałaś na mnie...
obdarowałaś mnie uśmiechem...
nagle świat kolorowym się stał...
Tak to przez ten uśmiech...
dziekuję...
Oceń ten tekst
dhomski
dhomski
Wiersz · 5 maja 2007
anonim
  • estel
    bardzo konkretny adresat, nie umiem więc skomentowac.

    · Zgłoś · 17 lat temu