Szara ja i szary ty,
w ponurym świecie przyszło nam żyć.
By ciemno było ,
modlimy się.
W ciemności zgniło,
to czym jesteśmy My.
Boimy się słońca,
Boimy cienia.
Żyjemy życiem ,
bo żyć nam trzeba.
W ciemności miłej,
Po cichu tańczymy.
I tylko szkoda że się nie widzimy.
monika
Wiersz
·
10 maja 2007
-
ewcienko . marne rymy , marna tematyka , zupełnie nie tak jak być powinno
-
Monika79&:-$;(Że jest średnie!?