Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
monika
Milczenie
Milczenie
monika
Tak przykro mi gdy miczysz.
Gdy milczysz gasne ja.
Choć miło jest tak milczeć,
gdy milczysz ty i ja.
Lecz nie ma cię,
lecz nie ma mnie.
Lecz jesteś tylko ty.
Tak przykro mi gdy milczysz ty,
bo milczysz sam,
nie My
Lubię
monika
Wiersz · 10 maja 2007
×
Zgłoś obraźliwe treści