idealny wiersz

Kasia

kiedyś powstał
we mnie wiersz
-pełen kolorów
-delikatny
-słodki
połaskotał duszę
i odszedł
nie pozwolił się zapisać,
nie dbał o wieczność

wręcz przeciwnie
- przeminął

A ja przyglądałam się
jak odchodzi
pozostając pusta w środku
Oceń ten tekst
Kasia
Kasia
Wiersz · 12 maja 2007
anonim
  • Kasia
    to już zależy od gustu lubię pisać właśnie w ten sposób, mało słów i wszystko jasne często to wystarcza... są tacy, którym sie podoba

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    ann
    Czytając, mam wrażenie, jakbyś napisa go w 5 minut. Płytko, bez przemyśleń.
    Pomysł jest dobry, tylko nie wyrażony.
    pozdrawiam

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • ew
    podobne uwagi jak przy poprzednim . Mało głębi

    · Zgłoś · 17 lat temu