myśl

gravity-of-love

Papierowe westchnienia
niezmąconej ciszy.
Jak pragnę!
W zimnej wodzie
zielonosrebrzystej
leżąc wypatrywać
wolnych ptaków
na nieboskłonie
najskrytszych marzeń...
Weż mnie ze sobą.
gravity-of-love
gravity-of-love
Wiersz · 12 maja 2007
anonim
  • ew
    tym razem na nie . pisujesz lepszejsze przecież , a tu z dyziem na łące mi się kojarzy . I literówka w ostatnim wersie

    · Zgłoś · 17 lat
  • gravity-of-love
    aaa aa a faktycznie literówka ;)

    · Zgłoś · 17 lat